Március 4, és 8. között rendezték meg Kaposváron az V. ZeneVarázslat Nemzetközi Négykezes Zongoraverseny és Kurzust, melyre a magyarországi és határainkon túli növendékek nevezését is várták. A versenyre 2020-ban szabadon választott, eltérő karakterű művekkel érkezhettek a párosok a megadott időlimit keretein belül. Örömmel vették a szervezők, ha az egyik versenyműként egy ismert zeneszerző darabját választják. Pl. Bach, Mozart, Beethoven, Schumann, Schubert, Liszt, Grieg, Csajkovszkij, Prokofjev, Bartók, Kodály stb. Arra buzdították a versenyzőket és felkészítőket, hogy magyar kortárs zeneszerzők (1950 után született) műveiből is válogassanak, teret adva így hazai zeneszerzők népszerűsítésének is, és a legjobb interpretálást különdíjjal jutalmazták.
A megmérettetésen ezüstérmet szerzett Német Eszter, Szathmáry Szofi a 2. korcsoportban, továbbá Németh Gellért és Szokodi István a 3. korcsoportban. Felkészítő tanáruk: Milbauer Mária, közismereti iskolájuk a Pécsi Kovács Béla Általános Iskola.
eck imre művészeti alapfokú iskola beiratkozás

BEIRATKOZÁS

A 2023/2024-ES TANÉVRE

Az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola a 2023/2024-es tanévben is várja régi ás új tanulóit, négy művészeti ág, számos tanszakán, különféle helyszíneken.

PÓTBEIRATKOZÁS

Endresz Gy. u. 2/B. alatti székhelyünkön:
2023. május 22-26, 8.00.- 17.00 óráig.

Mindenkit szeretettel várunk!

A beiratkozási és képzési díjat az alábbi számlaszámra várjuk:

Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola

50800111-15573928
MBH Bank

You have Successfully Subscribed!