2022. február 26-án délelőtt az Éltes EGYMI szervezésében zajló Ritka Betegségek Világnapja c. rendezvény megnyitóján iskolánk növendékei, és az integrált kórusunk is szerepelt.
Cseriné Alpár Henrietta és növendékei: Hartmann Dorina, Keresztes Réka, Szoboszlai Zsanett, Port Evelin és Balog Gábor kamara produkciót adtak elő.
Faragó Vilmos, Szabóné Schrämpf Mária növendéke, népdalt énekelt.
Az integrált kórus, az Éltes EGYMI és az Eck Imre AMI növendékei (Kovács Béla Ált. Iskolából) és tanárai a Sulidal 2013 c. számot énekelték el. Hangszeren közreműködtek iskolánk tanárai: Cseriné Alpár Henrietta (hegedű), Alekszandr Jaremko, (aki a zenei alapot és a hangszerelést készítette, szaxofon), Vígh Róbert (gitár), valamint a kórusban felkészítő tanáraink: Kiss Gabriella és Schrämpf Mária. 
Mindenkinek köszönjük a színvonalas munkáját! 
A Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége (RIROSZ) köszönetét fejezte ki a szombati műsorunkért!

eck imre művészeti alapfokú iskola beiratkozás

BEIRATKOZÁS

A 2022/2023-ES TANÉVRE

Az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola a 2022/2023-es tanévben is várja régi ás új tanulóit, négy művészeti ág, számos tanszakán, különféle helyszíneken.

KÖZPONTI BEIRATKOZÁS Endresz Gy. u. 2/B. alatti székhelyünkön: 2022. május 23 hétfőtől május 31 keddig, naponta 8.00-17.00 óráig.

A beiratkozási és képzési díjat az alábbi számlaszámra várjuk:

Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola

50800111-15573928, Takarékbank

You have Successfully Subscribed!