Egy arany és egy bronz minősítést szerzett az Eck AMI két színjátszó csoportja az április 5-én zajló XXVIII. Weöres Sándor Gyermekszínjátszó Találkozó megyei fordulóján a Pécsi Kulturális Központban.

Arany minősítést a K.Ö.B.Ö. csoport Bully vagy nem buli vímű játéka nyert, melynek Komlóczi Zoltán volt a rendezője, Bronz minősítést pedig a Meszesi nagyok csoport Prizma című előadása, melynek rendezője Kocsis Zsófia volt, ennek a darabnak a megvalósulását a Nemzeti Tehetségprogram, az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta, és az NTP-KULT-18-0016 számú pályázat keretében jött létre, az Új gyerek- komplex tehetségpont Pécsett címmel.

A rendezvényen Baranya megye gyermekszínjátszó csoportjai léptek fel. A meghívott zsűri: Jászay Tamás (kritikus: Revizor) és Szivák-Tóth Viktor (drámapedagógus, rendező, a KB 35 Inárcsi Színjátszó Közhasznú Egyesület elnöke) volt, a moderátor pedig Balla Richárd (drámapedagógus, rendező, a Győri RÉV Színház társulatvezetője).

A találkozó szervezője az Escargo Hajója Színházi és Nevelési Szövetkezet, a Nemzeti Kulturális Alap és a Színház- és Filmművészeti Egyetem volt.

 

 

 

eck imre művészeti alapfokú iskola beiratkozás

BEIRATKOZÁS

A 2024/2025-ÖS TANÉVRE

Az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola a 2024/2025-ös tanévben is várja régi és új tanulóit, négy művészeti ág, számos tanszakán, különféle helyszíneken.

KÖZPONTI BEIRATKOZÁS

Endresz Gy. u. 2/B. alatti székhelyünkön:
2024. június 21-ig.
Amennyiben módjában áll, kérjük hozza magával a kitöltött beiratkozási nyomtatványokat.

Mindenkit szeretettel várunk!

A beiratkozási és képzési díjat 2024.09.01-től az alábbi számlaszámra várjuk:

Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola

50800111-15573928
MBH Bank

You have Successfully Subscribed!