Az NTP-INNOV-22 nyertes pályázatunk, mely az „Eck Imre AMI 2022-23. évi Innovatív drámapedagógiai hagyományteremtő foglalkozássorozat létrehozása” címet viseli, sikeresen zárult. 

Olyan közös tevékenységi formákat és megnyilvánulási lehetőségeket teremtettünk a projektben résztvevő diákoknak, amelyek biztosították az intenzív, gyors elmélyülést, a megfelelő haladást. Az eredményesség érdekében, ezek a programok testre szabottan és kiscsoportos (2-3 fő) bontásban is működtek. A fejleszteni kívánt készségek egyénre szabottak voltak. Megtapasztalták és kipróbálták az önkifejezés és beszédkészség, szövegértelmezés, előadói készség, metakommunikációs készség, anyanyelvi kommunikáció kompetenciájának erősítését, ritmusérzékük és színpadi jelenlétük fejlesztését. A program sikeres lebonyolítását, a drámapedagógia, irodalmi nevelés, kommunikációs fejlesztő gyakorlatok, egyéni kifejezőképességet fejlesztő gyakorlatok összessége segítette. A projektben résztvevő szakemberek és művészek: Komlóczi ZoltánDolmányné Weibl AnitaSramó Gábor.
Sikeresen szerepelt a Leőwey-KiscicEck csoport „Életfélelem” című előadása a pécsi Regionális Diákszínjátszó Találkozón. Az NTP-INNOV-22 projektünkben résztvevő fiatalok ezüst minősítést és különdíjat szereztek. Terveink között szerepel, hogy a következő évadban ez az előadás is szerepeljen az Escargo Szobaszínház repertoárján. Köszönjük szépen pedagógusaink és tanulóink munkáját!

eck imre művészeti alapfokú iskola beiratkozás

BEIRATKOZÁS

A 2023/2024-ES TANÉVRE

Az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola a 2023/2024-es tanévben is várja régi ás új tanulóit, négy művészeti ág, számos tanszakán, különféle helyszíneken.

PÓTBEIRATKOZÁS

Endresz Gy. u. 2/B. alatti székhelyünkön:
2023. május 22-26, 8.00.- 17.00 óráig.

Mindenkit szeretettel várunk!

A beiratkozási és képzési díjat az alábbi számlaszámra várjuk:

Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola

50800111-15573928
MBH Bank

You have Successfully Subscribed!