Az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola szeptember 25-én, szerdán tartja központi beiratkozását és pótbeíratását reggel 9 órától 17 óráig az alábbi képzésekre: dráma- és színjáték, zeneművészet, moderntánc, képző- és iparművészet.
Kérjük, hozzák magukkal a tanulók diákigazolványát, korábbi bizonyítványát (ha már van). Beiratkozásra azokon a tanítási helyeken is be lehet iratkozni, ahol a képzést tartjuk, illetve székhelyünkön más napokon is (7633 Pécs, Veress Endre u. 6. 1.em. 110-es iroda), előzetes időpontegyeztetés alapján.

KÉPZŐMŰVÉSZETI KÉPZÉS
Heti rendszerességű délutáni rajzórákra várjuk leendő diákjainkat. A képzés helyszínei: Pécsi Kulturális Központ, Veress Endre utca 6., 105.terem, Pécsi Leőwey Klára Gimnázium, Pécsi Kovács Béla Általános Iskola, Pécsi Kodály Zoltán Gimnázium, Éltes EGYMI.
Az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola Képzőművészeti Tanszaka a grafika és festészet alapjaival kívánja megismertetni diákjait, továbbá a tanulók vizuális alapozó és alkotó gyakorlatokat végezhetnek. A későbbiekben érdeklődésüknek és képességüknek megfelelően, az alapképzés negyedik évfolyamától, a Grafika és festészet vagy a Fotó és film tanszakok közül választhatnak.
A képzés díja 4000Ft/ hó (40.000Ft/tanév) Egyszeri beiratkozási díj: 6000 Ft Szervező: Sági Eszter 0672/790562
A beiratkozás folyamatos, az iroda nyitvatartási idejében!

 SZÍNJÁTSZÓ CSOPORTOK
Az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola színjátszó csoportokat indít az alsó és felső tagozatos diákok, a középiskolások, sőt a felsőoktatásban résztvevők számára is.
Elsődleges céljuk a drámajáték eszközeivel való játékos nevelés, képességfejlesztés, pozitív önkép erősítése. Nemcsak az extrovertált, de a visszahúzódóbb gyermekek biztonságos, elfogadó, közösségi terepe is tud lenni a színjátszó csoport.
A kurzusok végére előadásokat hoznak létre, melyeket bemutatnak a nagyközönségnek. Előadásaik minden évben fesztiválok és versenyek esélyes indulói.

ZENEMŰVÉSZETI KÉPZÉS
Az Eck AMI zeneága az idei tanévre elsősorban a magánének, hegedű és cselló tanszakokra várja a jelentkezőket. A képzések során a klasszikus hangképzést lehet elsajátítani, ahol helyet kapnak a musical és könnyedebb műfajok, dalok is. Fontos eleme még a zenei oktatásnak a színpadi jelenlét és a magabiztosság elsajátítása is.
Olyan kitűnő tanárokat tud felmutatni az Eck zeneága, mint például az ezüst Érdemkereszttel kitüntetett Bukszár Márta színművész-énekes, magánénektanár.

MODERNTÁNC ÓRÁK
A moderntánc órákon résztvevő tanulók megismerkedhetnek különböző moderntánc technikákkal, az alapoktól kezdve egészen a középhaladó/haladó szintig.
A fejlesztés fókuszában elsősorban az egészségtudatosság áll. A moderntánc gyakorlásával fejleszthető elsődleges fizikai területeken kívül nagy szerepet kap a kreativitás, a közösségi, és egyénre szabott fejlesztés.

BEIRATKOZÁS A TANSZAKOKRA
Bárki jelentkezhet 6 – 18 éves korig, előképzettség nem feltétel.
2019. szeptember 25. 09.00 − 17.00
Helyszín: Pécsi Kulturális Központ  (volt Szivárvány Gyermekház), Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola, 7633 Pécs, Veress Endre u. 6. 1.em. 110-es iroda.
Elérhetőségek: iskola.eckami@gmail.com
Tel.: +3672790562

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

eck imre művészeti alapfokú iskola beiratkozás

BEIRATKOZÁS

A 2021/2022-ES TANÉVRE

Az Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola a 2021/2022-es tanévben is várja régi ás új tanulóit, négy művészeti ág, számos tanszakán, különféle helyszíneken.

A beiratkozási és képzési díjat a 2021/2022-es tanévtől erre a számlaszámra várjuk:

Eck Imre Alapfokú Művészeti Iskola

50800111-15573928, Takarékbank

You have Successfully Subscribed!